Кошик

Натисніть Enter / Return, щоб почати пошук.
Рецепт простого, але ефектного десерту на основі граноли та йогурту. 
Подається охолодженим, тому відмінно підійде в літню пору.
Опис приготування:
Ягоди та фрукти вибирайте до смаку, за бажанням можна додати горіхи та 
полити десерт кленовим сиропом. Парфе виходить легким, в міру солодким
та освіжаючим, а хрустка гранола робить його тільки смачніше.
Беріть ідею на замітку!
Інгредієнти:
Йогурт - 150 Грам (натуральний)
Ківі - 1/2 - 1 Штуки
Полуниця - 3-5 Штук
Гранола - 100-120 Грам
1. Підготуйте всі інгредієнти.
2. Полуницю і ківі наріжте на дрібні кубики.
3. На дно склянки викладіть гранола.
4. Зверху полийте йогуртом.
5. Потім додайте полуницю, гранолу та ківі.
6. Чергуйте шари, поки не закінчаться інгредієнти.
7. Охолодіть десерт в холодильнику півгодини.
Парфе з Гранола готовий, приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *