Кошик

Натисніть Enter / Return, щоб почати пошук.

Шалено смачне, трохи хрустке зовні і м’яке в середині.
З чашкою молока – незрівнянне ні з чим. Теперь я точно знаю,
куди використовувати залишки арахысової пасти)))
Складові:
Арахісова паста – 150 г
Масло вершкове – 100 г
Цукор – 150 гСіль морська – 1/4 ч.л.
Яйце куряче – 1 шт.
Борошно пшеничне – 200 г
Розпушувач – 1 ч.л.
1. Для приготування печива з арахісове пастою візьміть потрібні продукти.
Масло, яйце і арахісова паста Повинні бути кімнатної температури.
2. У глибокому посуді змішати борошно, сіль і розпушувач.
Додати цукор, масло і арахісову пасту.
У мене – коричневий цукор, я взяла 100 г, якщо звичайний – за рецептом.
У мене арахісова паста – з крихтою горіха.
При бажанні можна також додати трохи рубаного арахісу в тісто.
3. Змішати масу в однорідну крихту. Додати яйце.
4. Замісити м’яке еластичне тісто. Якщо воно буде клеїтися до рук, трохи
присипте його борошном.
5. Тісто накрити харчовою плівкою і дати йому постояти хвилин 15.
6. Через деякий час тісто розділити на однакові шматочки, з яких потрібно
скачати кульку і надати йому форму печива. Злегка наколоти його виделкою.
Випікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин.
6. Готове печиво остудити і подавати з молоком або чашкою кави.
7. Печиво з арахісовою пастою готове, налийте кожному по чашці молока і подавайте.
З намі смачніше!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *