Кошик

Натисніть Enter / Return, щоб почати пошук.

На палицях супермаркетів та магазинів можна побачити величезний вибір соків, але обрати дійсно натуральний продукт без жодних ароматизаторів і консервантів справа не з простих. Тому пропонуємо звернути увагу на дуже цікаві напої – «Смузі на гарбузі» від ТМ «Спориш».

Основою напою є натуральне гарбузове пюре. Використовується спеціальний сорт «Арабатський», який ще називають гарбуз-диня, з найбільш насиченим смаком та ароматом, що дає змогу не підсилювати товарні якості продукції штучним шляхом та повністю відмовитися від використання  барвників, ароматизаторів, а також консервантів.

Завдяки сучасним технологіям у  напоях збережено максимум природних властивостей гарбуза – вітаміни А, С, В, В2, Е, РР, Т, бета-каротин (його у 5 разів більше, ніж у моркві), ретинол, пектин, білок, клітковина, мінерали. Гарбуз – це природний засіб очищення організму.

Гарбуз сік сприяє обміну речовин, виведенню залишків рідини, поліпшенню травлення, зниженню «поганого холестерину, зміцненню судин та серцевого м’язу, зниженню кров’яного тиску,  заспокоєнню нервової системи, омолодженню організму. Він має жарознижувальний, протизапальний ефект. Завдяки наявності пектинових сполук  і клітковини він має сечогінні, жовчогінні  та м’які проносні властивості, сприяє очищенню від токсичних речовин. Його вживання  допомагає  покращити зір. А ще він ефективний у профілактиці розвитку онкологічних захворювань.

Вагітним жінкам гарбузовий сік допомагає подолати нудоту, сприяє виробленню  молока у мам при готуванні груддю.

Сік з гарбуза рекомендується при анемії, серцево-судинних захворюваннях, цукровому діабеті та надмірній вазі. Незважаючи на те, що гарбуз має  яскраве забарвлення, він, як правило, не викликає алергічних реакцій, за виключенням випадків особистої непереносимості.

Напої «Смузі на гарбузі» є дуже корисними як дорослим, так й дитям з 3 років.

Смакове різнобарв’я смузі на гарбузі

«Смузі на гарбузі» представлені також у тандемі гарбуза з різними ягодами та фруктами, що посилює поживну цінність напою та дарує можливість гратися колоритом смаків.

Не містять цукру соки з м’якоттю: гарбузово-смородиновий,  гарбузово-грушевий,   гарбузово-сливовий,  гарбузово-яблучний, гарбузово-ожиновий, гарбузово-журавлиновий та гарбузово-чорничний.

Натуральний підсолоджувач стевія входить у склад соку гарбузово-порічковий з м’якоттю. Стевія не містить калорій та використовується у харчуванні при цукровому діабеті та ожирінні.

Гарбузові соки з апельсином, вишньою, малиною виготовленні з доданням цукру.

Корисна парочка: Смузі на гарбуз + натуральні снеки

Корисний, смачний та швидкий сніданок чи перекус Ви можете приготувати, додавши  «Смузі на гарбузі» з улюбленим смаком у гречку з інуліном від ТМ «Ан-нушка» (ТОВ «Житомирбіопродукт»), гранолу O&H від ТМ «Медовий шлях» чи інші снеки.

 

Обмеження та протипоказання

Напої на основі гарбузу не рекомендується пити при гострих розладах шлунково-кишкового тракту, зниженій кислотності, схильності до діареї. З обережністю вживати продукт слід людям з важкою формою цукрового діабету і виразковою хворобою кишечника та шлунка, а також при холециститі та гепатитах.

Слід зауважити, що при неалергенності гарбузу додані до напоїв соки ягід та фруктів можуть визивати алергічну реакцію. Уважно читайте склад продукту!

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *